Accidentul vascular cerebral cardioembolic. Corelatii neurocardiologice

Accidentul vascular cerebral cardioembolic. Corelatii neurocardiologice
-10%
Anul publicării: 2016
Pagini: 400
Preț: 47,25 lei
52,50 lei (-10%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: in limita stocului

DESCRIERE

Accidentul vascular cerebral cardioembolic. Corelatii neurocardiologice
 
Volumul reprezintă un subiect de convergență majoră în neurocardiologie, având la bază informațiile științifice actual disponibile și experiența autorilor în problematica AVC cardioembolic, afecțiune pentru care există un interes special, datorită frecvenței ridicate, în continuă creștere, a dizabilităților provocate și a mortalității deosebit de mari pe plan mondial. Monografia are o structură clasic și didactică în 14 capitole, din care mai amplu prezentate sunt următoaroarele subiecte: sursele majore și minore de cardioembolie, locul fibrilației atriale și relația acesteia cu AVC ischemic acut, explorările moderne în diagnosticul AVC cardioembolic, subliniind locul imagisticii cerebrale și al ecocardiografiei, fibrilația atrială și tulburările neurocognitive, problemele prevenției și tratamentului modern al AVC acut, cu referire la terapia de reperfuzie vasculară farmacologică și intervențională.
 
Cuprins: Accidentul vascular cerebral cardioembolic și actualitatea sa. Sursele de cardioembolism cerebral. Fibrilația atrială și accidentul vascular cerebral ischemic. Accidentul vascular cerebral criptogenic. Microembolismul și relațiile cu macroembolismul cerebral. Probleme de fiziopatologie în ischemia și infarctul cerebral. Examenul clinic neurologic în AVC acut ischemic. Explorări moderne în AVC acut ischemic. Explorări moderne în AVC cardioembolic. Stratificarea riscului de AVC și de sângerare în AVC cardioembolic. Evoluția, complicațiile și prognosticul în AVC cardioembolic. Fibrilația atrială și tulburările neurocognitive. Prevenția AVC cardioembolic. Probleme generale și specifice în tratamentul AVC ischemic. Imagistica ilustrativă.
 
Adresabilitate: Medici specialiști în cardiologie, neurologie, radiologie și imagistică, medicină internă, medici generaliști, de alte specialități, rezidenți.
 
Număr figuri32

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Medicina - Sanatate

MemoMed 2017. Editia 23
-10%
72,00 lei
80,00 lei (-10%)
Tratat de cardiologie - Volumul. 1
-15%
187,00 lei
220,00 lei (-15%)
Fiziologie umana
-10%
65,20 lei
72,45 lei (-10,01%)
Glomerulopatiile
-10%
135,13 lei
150,15 lei (-10%)

Accesul clienţilor

Recomandări

Edituri

Cărţi noi

Promoţii

Asistenţă online

Promo

Fete de masa party copii
Seturi invitatii decupate cu plicuri party copii
Seturi masti decupate party copii
Jocuri si  jucarii cu activitati diverse
Set Frixion Mediu pentru panica
Seturi coronite party copii
Created in 0.078 sec