Alimentatia sportivilor amatori si de performanta

Alimentatia sportivilor amatori si de performanta
-20%
Preț: 31,20 lei
39,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-856-687-0
Anul publicării: 2017
Pagini: 384
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Nutritie

DESCRIERE

Alimentatia sportivilor amatori si de performanta. Cum sa obtii energia de care ai nevoie inainte, in timpul si dupa antrenament.
 
„Diferența principală dintre a mânca sănătos și nutriția sportivă constă în atenția la detalii și nuanțarea aportului de substanțe nutritive. Când mănânci sănătos, scopul final este buna funcționare a organismului pe termen lung și eliminarea riscurilor de boală. În schimb, nutriția sportivă vizează performanța, fie că asta înseamnă să alergi timp de 45 de minute de trei ori pe săptămână sau să te antrenezi pentru a concura la triatlon.” - Renee McGregor
 
Performanțele în sport sunt influențate decisiv de alimentație.
Pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele și pentru ca organismul să-ți funcționeze eficient, cartea de față oferă sugestii pentru un program de alimentație zilnic adaptat fiecărei ramuri sportive: mic dejunuri hrănitoare, prânzuri energizante, cine revigorante și gustări pentru deplasări. De asemenea:
- explică știința nutrițională sportivă prin sfaturi alimentare practice;
- descifrează afirmațiile exagerate din reclamele la „produsele pentru sportivi”, propunând alternative sănătoase, preparate în casă;
- conține peste 100 de rețete delicioase și ușor de pregătit pentru îmbunătățirea performanțelor.
 
Indiferent că e vorba de ciclism, atletism sau sporturi de echipă, Alimentația sportivilor îți va arăta cum să te hrănești ca să obții rezultatele pe care le dorești.
 
Renee McGregor este unul dintre nutriționiștii de top din lumea sportului britanic, consiliind atleți de toate nivelurile – de la amatori la olimpici. Bazându-se pe anii de experiență și pe cele mai noi cercetări științifice din domeniul nutriției sportive, autoarea oferă informații esențiale privind alimentele pe care trebuie să le consumi când te antrenezi pentru o gamă largă de discipline sportive.
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Nutritie

Created in 0.133 sec