Anastasia - cartea intai din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei

Anastasia - cartea intai din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
-20%
Preț: 21,80 lei
27,25 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-87792-6-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 250

DESCRIERE

Anastasia - cartea intai din colectia Cedrii sunatori ai Rusiei
 
Cunoscutul om de afaceri din Siberia Occidentală, Vladimir Nicolaevici Megre, într-una din expediţiile sale comerciale de-a lungul fluviului Obi’, o întâlneşte pe Anastasia - această femeie extraordinară - întâlnire care avea să-i schimbe viaţa radical şi pentru totdeauna.
 
Cartea istoriseşte cele trei zile petrecute de autor în taigaua siberiană în compania Anastasiei. Cât de neobişnuită este această eremită, cât sunt de ciudate viziunile ei asupra omenirii, asupra modului de viaţă pe care o duce umanitatea contemporană; sunt caracteristicile povestirii făcute de către Megre într-un limbaj care nu are nici pe departe pretenţia de a fi literar. Autorul, care nu are nici-o cunostinţă în arta scrierii, se regăseşte împins de dorinţa de a face cunoscută lumii filozofia Anastasiei şi scrie o cărţulie care, mai de apoi devine un adevărat fenomen. Înteleasă şi citită, reuseşte să-şi croiască într-un mod cu totul misterios o cale a sa proprie.
 
A fost vândută, de la lansare (1997) pâna în prezent (doar în Federaţia Rusă) într-un volum de peste 10 milioane de exemplare...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.121 sec