Arta pe intelesul copiilor. Cartea alba

Arta pe intelesul copiilor. Cartea alba
-10%
ISBN: 978-606-788-121-9
Anul publicării: 2017
Pagini: 80
Format: 25 x 29 cm
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Arta pe intelesul copiilor. Cartea alba. Un scaun poate fi o opera de arta? Cum pot fi pictate sentimentele? Cum desenam un sunet?
 

Arta pe înțelesul copiilor explorează stilul și tehnica a treizeci de artiști din diverse perioade ale istoriei artei. Bogată în detalii și explicații, este o carte care încurajează creativitatea și imaginația copiilor, propunându-le să găsească propriile lor răspunsuri și soluții la întrebările și dilemele cu care s-au confruntat artiștii din trecut sau din prezent. Cartea explorează de asemenea ideile, semnificațiile, rolurile și funcțiile artei, prezentând exemple celebre din istoria picturii, sculpturii și fotografiei.
 

Simplă, clară și amuzantă, Arta pe înțelesul copiilor este cartea perfectă pentru părinții și profesorii care vor să-i împrietenească pe copii cu arta, ca și pentru cei care se apropie pentru prima oară de lumea artelor plastice.
 

Volumul Cartea albă discută lucrări semnate de: Albrecht Altdorfer, Giuseppe Arcimboldo, Jacopo Bassano, Sandro Botticelli, Pieter Bruegel cel Bătrân, Vittore Carpaccio, Christoși Jeanne-Claude, Edgar Degas, Jan van Eyck, Alberto Giacometti, Gilbert și George, Vincent van Gogh, Katsushika Hokusai, Hans Holbein cel Tânăr, Donald Judd, JeffKoons, Leonardo da Vinci, Simone Martini, Joan Miró, Claude Monet, Pablo Picasso, Jackson Pollock, Rembrandt van Rijn, Bridget Riley, Henri Vameșul, Cindy Sherman, J. M. W. Turner, Diego Velázquez, Andy Warhol și Grant Wood.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.141 sec