Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a III-a

Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a III-a
-20%
Anul publicării: 2016
Pagini: 104
Format: A4
Categoria: Clasa a III -a
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Arte vizuale si abilitati practice pentru clasa a III-a. Editura Ars Libri
 

Este un suport aplicativ necesar elevilor si cadrelor didactice, care pune in valoare aspecte specifice limbajului vizual din mai multe domenii artistice.

Cartea oferă elevilor modele şi îndrumări detaliate pentru realizarea unor lucrări de pictură, desen/ grafică, modelaj, colaje cu materiale decorative din natură, textile sau refolosibile, obiecte miniaturale de vestimentaţie, bijuterii şi multe alte lucrări care valorifică şi dezvoltă simultan priceperi, deprinderi, abilităţi ale elevilor. Realizarea manuală a unor astfel de lucrări se bazează pe activităţi tip – joc şi stimulează învăţarea activă, iar lucrările realizate de elevi constituie şi elemente de evaluare continuă.

Deosebit de atractivă, prin stilul original de prezentare, cu o structură imagistică deosebit de captivantă, cartea este un îndrumător care propune personalizarea demersului didactic şi stimulează implicarea activă şi creativă, atât a elevilor, cât şi a profesorilor şi contribuie la educarea elevilor în spiritul competenţei de sensibilizare şi exprimare culturală.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.126 sec