Atlas de geografie a Romaniei pentru clasa a IV-a

Atlas de geografie a Romaniei pentru clasa a IV-a
-20%
Preț: 8,79 lei
10,99 lei (-20,02%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-706-281-6
Anul publicării: 2016
Pagini: 48
Format: 21 x 30 cm
Categoria: Atlase scolare

DESCRIERE

Atlas de geografie a Romaniei pentru clasa a IV-a - Deoarece se spune că orice călătorie începe în imaginația fiecăruia dintre noi, Atlasul de geografie a României pentru clasa a IV-a propus de Editura Aramis vă recomandă o călătorie virtuală prin țara noastră. De la potențial la real poate fi însă un pas foarte mic, iar atlasul pe care sperăm că îl răsfoiți chiar în acest moment vă va ajuta să îl faceți.
În ajutorul celor spuse mai sus vin conținutul variat, adus la zi, și prezentarea grafică deosebită. Imagini și hărți reprezentative ne transportă la fața locului și însoțesc textul foarte bogat în informații, reliefând locul României pe harta lumii și a Europei, făcând popasuri lungi în Munții Carpați, în Delta Dunării sau pe malul Mării Negre și subliniind obiective turistice și superlative geografice.
În finalul demersului nostru, îi asigurăm pe elevi, dar și pe învățători că această a treia ediție, revizuită și adăugită, a Atlasului de geografie a României răspunde în mod ideal prevederilor curriculare pentru clasa a IV-a.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.101 sec