BACALAUREAT 2016. ISTORIE. 40 DE TESTE, DUPA MODELUL M.E.C.S.

BACALAUREAT 2016. ISTORIE. 40 DE TESTE, DUPA MODELUL M.E.C.S.
-20%
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-2160-3
Anul publicării: 2015
Pagini: 232
Categoria: Clasa a XII-a

DESCRIERE

BACALAUREAT 2016. ISTORIE. 40 DE TESTE, DUPA MODELUL M.E.C.S. - Lucrarea de fata cuprinde variantele de teste care au fost extrase in 2014 si 2015 si care au reprezentat subiecte de examen la disciplina Istorie la cele trei sesiuni ale Bacalaureatului National, precum si un numar de 40 de teste de evaluare propuse, structurate pe capitole, dar vizand si evaluarea finala. In cuprinsul lucrarii sunt prezentate si baremele de evaluare si notare, tocmai pentru a veni in sprijinul candidatilor, ca un veritabil instrument de autoevaluare a pregatirii pentru examen.
Testele propuse spre rezolvare respecta intocmai programa pentru examenul de Bacalaureat, continutul celor 7 manuale avizate de M.E.C.S., precum si structura itemilor propusi de Centrul National de Evaluare si Examinare in anii scolari trecuti.
Pentru folosirea cat mai eficienta a culegerii, trebuie studiat cu multa atentie continutul fiecarei teme, dupa care se poate trece la rezolvarea testelor in conditii similare celor de examen, prin eliminarea oricarei surse de informare si acordandu-se un timp-limita.
Cu speranta ca aceasta culegere va fi cu adevarat de ajutor in pregatirea acestui prim examen de maturitate si competenta al vietii voastre, va urez MULT SUCCES!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.132 sec