Binecuvanteaza aceasta hrana
23,80 lei
28,00 lei (-15%)

Binecuvanteaza aceasta hrana

Binecuvanteaza aceasta hrana
-15%
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786066391269
Anul publicării: 2017
Format: 14 x 20 cm

DESCRIERE

Binecuvanteaza aceasta hrana
 
Rugăciunea rostită înainte de masă este cea mai întâlnită formă de rugăciune din lume, un act de veneraţie comun fiecărei civilizaţii din istoria omenirii. Experienţa universală a împărtăşirii hranei îi conectează în mod fundamental pe oameni între ei, pe ei cu natura şi cu infinitul. Exprimarea recunoştinţei pentru hrana primită este o tradiţie milenară minunată care celebrează milostivirea divină.

Cartea Binecuvântează această hrană reuneşte 150 de rugăciuni la vremea mesei, selectate din cele mai cunoscute religii ale lumii, din tradiţii milenare şi din opera unor mari poeţi şi gânditori – de la Shakespeare până la căpetenia Tecumseh, din ortodoxia coptă până la tradiţia poporului tamil, de la câmpiile amerindienilor până în Pakistan. Fiecare rugăciune este introdusă în contextul cultural şi istoric. Cartea conţine şi două rugăciuni în limbajul american al semnelor, precum şi rugăciunea „Binecuvântează această hrană“ exprimată în 19 limbi.

Rezultatul este o formulă unică pentru exprimarea recunoştinţei la fiecare masă – o reţetă specială de hrană pentru trup şi suflet pe care Editura For You ți-o împărtășește cu bucurie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.161 sec