Bolile infectioase asociate calatoriilor internationale

Bolile infectioase asociate calatoriilor internationale
-10%
Anul publicării: 2010
Pagini: 352
Format: 16/70x100
Preț: 43,16 lei
47,96 lei (-10,01%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Medicina calatorului reprezinta un domeniu multidisciplinar, in expansiune, care vizeaza nu numai prevenirea sau tratarea bolilor tropicale, ci un ansamblu de patologii ce pot aparea sau pot fi agravate in cursul calatoriilor. Lucrarea de fata se adreseaza medicilor implicati in consilierea inaintea calatoriilor internationale sau celor care sunt in situatia de a consulta pacienti prezentând probleme de sanatate dupa calatorii. Ea abordeaza patologia infectioasa care ocupa primul loc atât in cadrul bolilor tropicale, numite de import, cât si in cadrul patologiilor cosmopolite.

Cuprins: Boli infectioase emergente si calatoriile internationale. Categorii speciale de calatori. Boli infectioase asociate calatoriilor internationale. Riscurile infectioase in functie de zona geografica vizitata. Febra dupa calatoriile internationale. Vaccinarile calatorului international. Chimioprofilaxia malariei si indicatia de vaccinare impotriva febrei galbene in functie de destinatie.

Adresabilitate: Medici infectionisti, de alte specialitati limplicati in consultarea calatorilor internationali inainte sau dupa plecare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Medicina pentru toti

Created in 0.107 sec