Bucuria si nu numai de a invata matematica clasele IV-V

Bucuria si nu numai de a invata matematica clasele IV-V
-15%
Autor:
Anul publicării: 2017
Pagini: 192
Categoria: Clasa a IV -a
Preț: 13,60 lei
16,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Bucuria si nu numai de a invata matematica clasele IV-V
 
Ati  descoperit o parte din frumusetea si farmecul matematicii? Ati rezolvat problemele pe care le-au rezolvat strabunicii, bunicii si parintii vostri? Daca da, atunci fiti convinsi ca si-n al doilea volum veti descoperi lucruri interesante: povestea numerelor din antichitate pana  astazi,  povestea tablei de sah, probleme celebre etc.:
 
Acum va veti insusi algoritmi (ansamblu de simboluri matematice si logice care permit gasirea prin calcul a unor rezultate), deoarece fara algoritmi este de neconceput invatarea matematicii. Va veti insusi algoritmii de recunoastere a tipurilor de probleme: metoda figurativa (grafica), a ipotezelor, metoda reducerii la unitate, a comparatiei, a mersului invers (metoda retrograda). Veti rezolva problemele-n paralel: aritmetic - algebrie si prin mai multe metode si procedee.
 
Cartea se adreseaza in egala masura elevilor din clasa, a IV-a si a V-a. Va urma un nou volum care se va adresa elevilor din clasa a V-a si a VI-a.  Autorii va ureaza mult succes in dezlegarea tainelor matematicii!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.131 sec