Caiet de biologie pentru clasa a VI-a

Caiet de biologie pentru clasa a VI-a
-10%
Anul publicării: 2017
Pagini: 176
Categoria: Clasa a VI-a
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Caiet de biologie pentru clasa a VI-a. Editura Art
 
Lucrarea reprezinta un instrument util pentru pregatirea elevilor la disciplina Biologie, in cazul de fata la Zoologie. Respectand cerintele programei scolare pentru clasa a VI-a, aplicatiile propuse au ca scop fixarea si recapitularea cunostintelor dobandite la clasa, utilizind o mare varietate de itemi.

Avand in vedere diversitatea si frumusetea lumii vii, caietul ofera si date suplimentare fata de manual, indeosebi informatii referitoare la rolul animalelor in natura, la importanta lor in alimentatia si in activitatile productive ale omului sau la folosirea lor ca aliati naturali in combaterea animalelor daunatoare.

Recurge la un suport imagistic generos, menit sa-i familiarizeze pe copii cuanimalelor, pentru a le putea recunnoaste si, implicit, pentru a le proteja, constientizand rolul fiecaruia in pastrarea echilibrului din natura.
 
Jocurile de cuvinte incrucisate si curiozitatile prezentate la rubrica Stiati ca?... ofera un plus de atractivitate lucrarii, facand invatarea Botanicii mai usoara si mai placuta.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.125 sec