Caiet istorie clasa a IV-a
11,92 lei
14,90 lei (-20%)

Caiet istorie clasa a IV-a

Caiet istorie clasa a IV-a
-20%
ISBN: 9786067820386
Anul publicării: 2016
Pagini: 80
Format: 19,5 x 26 cm
Categoria: Clasa a IV -a
Preț: 11,92 lei
14,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Caiet istorie clasa a IV-a. Editura Corint
 

Istoria este povestea vie­ții. A popoarelor, a epocilor, a ta și a mea. Cunoscând-o, ne cunoaștem străbunii. Istoria ne ajută sa înț­elegem cine suntem și de unde venim. Pre­ţuind-o, ne îndeplinim datoria de onoare față de înaintași. Doar studiind istoria descoperim trecutul și, cunoscând greșelile lui, putem împiedica repetarea acestora. Citind despre faptele eroice ale înaintașilor, descoperim sentimentele de dragoste și devotament fa­ță de patria și poporul din care facem parte. Pentru că, așa cum aparț­inem unei familii, tot așa aparț­inem unei naț­iuni.

Istorie. Caietul elevului pentru clasa a IV-a este un instrument de lucru modern, realizat în conformitate cu programa școlară actuală.

Pentru că este primul an de studiu al istoriei, autorii te invită să îți cunoști trecutul. Descoperă, Exersează, Experimentează – sunt cele trei rubrici care-­ți vor fi ghid printre epoci, iar Mapa micului istoric î­ți oferă șansa să devii un personaj activ în marea poveste a poporului nostru, elucidând misterele și descoperind frumuse­țile acestei știin­țe.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.124 sec