Caiet Matematica. Caietul elevului clasa a III-a

Caiet Matematica. Caietul elevului clasa a III-a
-10%
Anul publicării: 2016
Pagini: 120 color
Format: 20,5 x 26 cm
Categoria: Clasa a III -a
Preț: 17,91 lei
19,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Caiet Matematica. Caietul elevului clasa a III-a. Editura Intuitext
 
Copilul va percepe acest caiet ca pe un partener loial, care îl va ajuta pas cu pas în descoperirea matematicii în viața de zi cu zi.

Caietul este în concordanță cu noua programă școlară, urmărind gradual dezvoltarea competențelor specifice disciplinei, dar și pe cele transversale în contexte interdisciplinare.

Echipa care a conceput acest caiet a structurat conținutul pe unități de învățare denumite atractiv și susținute de elemente grafice sugestive și intuitive. Conținutul este format din suport teoretic structurat, exerciții variate și cu grade diferite de dificultate care servesc fixării și consolidării cunoștințelor, jocuri de aplicare a acestora în contexte diferite, precum și itemi dedicați etapelor de evaluare, ameliorare și dezvoltare. Copiii vor descoperi în cadrul caietului o secțiune specială dedicată atingerii performanței, denumită Un pas spre Excelent.

Caietul elevului pentru clasa a III-a de Matematică vă propune o formulă de învățare eficientă și antrenantă. Haideți să pornim împreună într-o Călătorie printre numere și provocări matematice!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.169 sec