Caiet Religie. Cultul Ortodox. Caietul elevului clasa a IV-a, semestrul I

Caiet Religie. Cultul Ortodox. Caietul elevului clasa a IV-a, semestrul I
-20%
Anul publicării: 2016
Pagini: 48
Format: 20,5 X 26 CM
Categoria: Clasa a IV -a
Preț: 7,92 lei
9,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Caiet Religie. Cultul Ortodox. Caietul elevului clasa a IV-a, semestrul I. Editura Corint
 

Acest caiet este un auxiliar conceput cu respectarea programei scolare și a structurii manualului aprobat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Caietul elevului pentru clasa a IV-a este organizat în patru unități de învățare, aceleași ca în manual. Exercițiile variate pe care le propune, adecvate particularităților de vârstă ale elevilor, ating competențele specifice și urmăresc să aprofundeze conținuturile învățării.

Rubricile din caiet – Să înțelegem textulSă descoperim împreună, Exersăm, aplicăm, Îndemnuri pentru micul creștin – vizează atât aspectul informal, cât şi formal al educației. Elevul este invitat ca, pe baza informațiilor din textul suport al lecțiilor, să-și exprime creativitatea, să-şi formeze deprinderi, să progreseze din punct de vedere moral și religios. Fixarea și evaluarea cunoștințelor dobândite sunt vizate prin recapitulările și evaluările de la finalul unităților de învățare.

Utilizarea acestui auxiliar îl va conduce pe elev la o mai bună cunoaștere a credinței creștine, a lui Dumnezeu și a căii de urmat, întrucât Dumnezeu este Calea, Adevărul și Viaț(Ioan 14, 6).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.117 sec