Caietul meu de activitati - 40 fise refolosibile - 3 ani

Caietul meu de activitati - 40 fise refolosibile - 3 ani
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2014

DESCRIERE

Acest MICUL IMBATABIL, este un Caiet de Lucru care stimulează creativitatea și dezvoltă inteligența micuților cu vârste cuprinse între 3-4 ani. Caietul de Lucru propune micuților labirinturi, jocuri de corespondență, desenare, trasare de grafisme, etc. Conține 40 fișe refolosibile și o carioca specială pentru scriere. Astfel, micuții pot scrie și desena de câte ori doresc, deoarece fișele permit o ștergere facilă, cu un material textil. Acest sistem de lucru permite micuților să învete din greșeli, să își mărească gama de opțiuni, să vadă că progresează și să păstreze cea mai buna realizare a lor. Pentru că are formatul unui joc, copii nu realizează că se pregătesc pentru școală. Ei cred că totul este o joaca și se distrează învățând! Așa își dezvoltă limbajul, trasează grafisme, observă, descoperă, învață numerele, etc.

Caietele de Lucru MICUL IMBATABIL crează o punte de legatură cu școala, fiind un instrument util părinților și educatorilor. Ele cresc performanța micuților, le stimulează creativitatea și capacitatea de observare și rezolvare a problemelor și le crește nivelul de incredere în sine, pregatindu-i pentru școală.

Iubit de copii, creditat de încrederea părinților, aprobat și utilizat de educatori, MICUL IMBATABIL ne spune ca E Distractiv sa Fii Deștept! Și chiar asta face!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.135 sec