Calitatea serviciilor hoteliere. Auxiliar curricular clasa a X-a

Calitatea serviciilor hoteliere. Auxiliar curricular clasa a X-a
-20%
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-528-135-6
Anul publicării: 2016
Pagini: 64
Format: 21x28 cm
Categoria: Clasa a X-a

DESCRIERE

Calitatea serviciilor hoteliere. Auxiliar curricular clasa a X-a. Editura CD Press
 

Acest auxiliar curricular se doreşte un material didactic ajutător atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru elevi şi respectă Standardul de pregătire profesională şi curriculumul pentru clasa a X‑a, Ciclul inferior al liceului – filiera tehnologică, domeniul de pregătire de bază TURISM ŞI ALIMENTAŢIE, domeniul de pregătire generală TURISM, Modulul – Calitatea serviciilor hoteliere. Modulul menţionat este tratat în manualul Turism şi alimentaţie, autori Ştefania Mihai, Valentina Capotă, Aurelia Turcescu, Florian Lixandru şi Carmen Ioneşti, apărut la Editura CD PRESS 2011, în conformitate cu programa şcolară în vigoare, aprobată de MECTS nr. 4463 din 12. 07. 2010.

Lucrarea conţine, în Partea I, fişe de documentare, care reprezintă un alt mod de organizare şi structurare a conţinuturilor ştiinţifice deosebit de atractiv pentru elevi şi mai uşor de utilizat în activitatea de predare – învăţare.

În partea a II-a a materialului, sunt prezentate diferite instrumente de evaluare care urmăresc atingerea competenţelor profesionale pe baza criteriilor de performanţă, în condiţiile de aplicabilitate descrise în standardele de pregătire profesională.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.150 sec