Cancerul poate fi invins
34,68 lei
43,35 lei (-20%)

Cancerul poate fi invins

Cancerul poate fi invins
-20%
ISBN: 978-606-8309-18-7
Anul publicării: 2016
Format: 13 x 20 cm
Preț: 34,68 lei
43,35 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Cancerul poate fi invins. Interviuri cu doctori care vindeca intr-adevăr cancerul.
 
Prevenția este cea mai bună metodă de a evita îmbolnăvirea!

AI CANCER... poate cele mai înspăimântătoare cuvinte pe care le poate auzi cineva. Dacă tu sau cineva drag ați trecut prin această încercare grea, înțelegi norul de confuzie, pierderea controlului, frica de moarte — toate ororile care o însoțesc. Tratamentul standard presupune operație, chimioterapie, iradiere și medicamente cu multiple efecte secundare... însă, cu puține speranțe de vindecare. Doar atât poate oferi medicina modernă?
AI O ALTERNATIVĂ...

Suzanne Somers intervievează mai mulți doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice - tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare. Somers s-a confruntat ea însăși cu cancerul, iar după un deceniu și-a învins frica și a mers încrezătoare pe calea pe care a ales-o. În această carte, prezintă atât alegerile ei personale, cât și o serie de opțiuni ale unor doctori din SUA.

Tratamente alternative eficiente:
* fără chimioterapie
* fără radiații
* uneori, fără operații chirurgicale

Protocoale integrative:
*combinarea tratamentelor standard cu terapii care întăresc sistemul imunitar

Metode pentru gestionarea cancerului:
* descrierea unor modalități prin care să poți trăi cu adevărat cu această boală.

Întrucât prevenția este cea mai bună cale, experții consultați de autoare oferă opțiuni privind nutriția, stilul de viață și suplimentele dietetice care te ajută să eviți apariția acestei boli.

Suzanne Somers este autoarea a douăzeci și două de cărți, majoritatea bestselleruri: Sexy Forever, Ageless, Breakthrough și The Sexy Years. Are un show de televiziune săptămânal, The SUZANNE Show, pe Lifetime Network, și un talk-show pe YouTube găzduit de CafeMom. Vizitează www. suzannesomers. com pentru mai multe informații despre show-urile, produsele și fenomenalul ei program de slăbit, Sexy Forever.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.155 sec