Cele mai bune lectii de leadership

Cele mai bune lectii de leadership
-20%
Preț: 22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-8495-65-4
Anul publicării: 2016
Pagini: 190
Format: 13 x 20cm
Categoria: Economie

DESCRIERE

Cele mai bune lectii de leadership. Editura Business Tech.
 
Fiecare capitol al cărții conține exemple care vă vor încuraja să vă asumați rolul de conducător al propriei vieți, apoi de pe cel de lider capabil să schimbe regulile jocului în beneficiul comunității lor și, în ultimă instanță, în beneficiul societății.
 

Lecțiile de leadership din această carte au capacitatea de a mări numărul liderilor reali care să devină agenți ai schimbării și de a subția rândurile celor care își plâng de milă unii pe umărul altora așteptând ca altcineva sa preia inițiativa. Schimbarea vine din mulțime, dar vine doar prin liderii care îndrăznesc să canalizeze eforturile celorlalți spre ceva mai bun pentru toți.

Ce ar fi ca voi să deschideți cartea și să vă lăsați inspirați de exemplele unor autorități în materie și să deveniți genul de lideri de care este nevoie pentru a progresa? Aplicați în viața voastră personală și profesională ideile pe care le veți găsi condensate în paginile acestei cărți, bucurați-vă de rezultatele pe care le veți obține și nu vă opriți la atât.

Larry Winget a fost de cinci ori nominalizat de New York Times și Wall Street Journal la titlul de cel mai bine vândut autor al cărui cărți s-au tradus deja în 15 limbi. Este membru al International Speaking Hall of Fame. A jucat în propriul serial de televiziune, a apărut în spoturi publicitare și participă regulat în mai multe show-uri tv. Este supranumit Pitbull-ul dezvoltării personale.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.164 sec