Cetatea de cuvinte. Compuneri pentru clasa a IV-a

Cetatea de cuvinte. Compuneri pentru clasa a IV-a
-20%
Anul publicării: 2016
Pagini: 128
Categoria: Clasa a IV -a
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Cetatea de cuvinte. Compuneri pentru clasa a IV-a. Editura Ars Libri
 

Constituie un important suport informativ si formativ pentru realizarea unei constructii a comunicarii corecte, functionale si estetice, dedicat atat elevilor, cat si cadrelor didactice.

Cartea oferă multiple modele de texte creative, redactate la persona I,   

a II-a sau a III-a, modele de comunicare dialogată şi eficientă cu utilizarea unor elemente  lingvistice accesibile elevilor, cuprinde şi compuneri gramaticale cu inserarea ortogramelor şi a unor construcţii funcţionale specifice limbii române, precum şi creaţii libere prin abordare imaginativă.

Conţinutul compunerilor este accesibil, atractiv prin referire la Universul copilăriei, şi creează un cadru propice de comunicare nuanţată, cu valori instructiv – educative, pertinente vârstei copilăriei.

Cu o abordare interdisciplinară, textele creative din această carte pot crea un stil de exprimare funcţional, corect şi estetic prin adaptarea creativă a expresiilor uzuale alături de cele artistice, întâlnite în opere literare.

Cu o utilitate evidentă în procesul de educare a limbii române şi de stimulare a creativităţii, cartea vine în sprijinul elevilor pentru dezvoltarea competenţelor generale şi specifice de comunicare şi este un important îndrumător pentru cadrele didactice.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.122 sec