Codul rutier si legislatia conexa. Ghidul contraventiilor rutiere

Codul rutier si legislatia conexa. Ghidul contraventiilor rutiere
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-27-0231-1
Anul publicării: 2015
Pagini: 382

DESCRIERE

Carte - Codul rutier si legislatia conexa. Ghidul contraventiilor rutiere. - Prin continutul sau, lucrarea Codul rutier si legislatia conexa. Ghidul contraventiilor rutiere depaseste cadrul unui simplu cod rutier, reunind acte normative esentiale atat aspirantilor la statutul de conducator de vehicul, cat si posesorilor de permise auto care trebuie sa fie in permanenta la curent cu modificarile legislatiei rutiere nu doar spre a preintampina sau contracara aplicarea sanctiunilor contraventionale sau penale, ci mai ales pentru a evita incidenta unor evenimente rutiere cu posibile urmari tragice. Culegerea prezinta interes si pentru ceilalti participanti la trafic – pietoni sau biciclisti – care, de asemenea, trebuie sa respecte regulile de circulatie si sunt pasibili de sanctiuni contraventionale, dar si pentru autoritatile administratiei publice centrale si locale cu atributii in materie.

Totodata, editia de fata din Codul rutier si legislatia conexa. Ghidul contraventiilor rutiere constituie un instrument de lucru indispensabil politistilor, in activitatea de aplicare a sanctiunilor legale, dar si avocatilor, in apararea intereselor celor acuzati de savarsirea unor fapte contraventionale sau infractiuni.

Culegerea Codul rutier si legislatia conexa. Ghidul contraventiilor rutiere contine textul actualizat al O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, mult mai cunoscuta sub denumirea de Codul rutier, insotita de Regulamentul de aplicare, aprobat prin H.G. nr. 1391/2006, cu ultimele modificari aduse prin H.G. nr. 11/2015, act care a transpus in legislatia romana prevederile europene privind utilizarea obligatorie a centurilor de siguranta si a sistemelor de siguranta pentru copii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.113 sec