Comunicare in limba romana. Caiet de pregatire pentru evaluare nationala, clasa a II-a, semestrul 2

Comunicare in limba romana. Caiet de pregatire pentru evaluare nationala, clasa a II-a, semestrul 2
-20%
Preț: 9,56 lei
11,95 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-706-109-3
Anul publicării: 2015
Pagini: 112
Format: 20,5 × 26 cm
Categoria: Clasa a II -a

DESCRIERE

Câteva luni ne mai despart de primul examen, evaluarea naţională de la clasa a ll-a. Dacă în caietul de Comunicare în limba română corespunzător semestrului întâi v-am propus o pregătire treptată, o familiarizare step-by-step cu modelele itemilor de evaluare şi o asimilare conştientă a cerinţelor, odată cu semestrul al doilea aducem în faţa copilului modele de teste care îi oferă şi posibilitatea de a se autoevalua.
în paginile lucrării de faţă punem copilul în varii situaţii de a înţelege un mesaj scris (indiferent unde şi cum apare acesta - pentru că adaptarea la realitatea socială este mai importantă decât evaluarea naţională) şi îl încurajăm să-şi exerseze competenţele de comunicare atât în situaţii reale, cât şi imaginare.
Abordând conţinuturile propuse de programă într-o manieră modernă, deopotrivă pe placul elevilor şi la îndemâna cadrelor didactice, vă invităm să descoperim şi să valorificăm bogăţia limbii române prin exerciţii, aplicaţii şi teste menite să asigure succesul micilor învăţăcei nu doar la evaluarea naţională, ci şi în exprimarea zilnică.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.138 sec