COMUNICARE IN LIMBA ROMANA. CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A II-A_Partea a II-a

COMUNICARE IN LIMBA ROMANA. CAIETUL ELEVULUI PENTRU CLASA A II-A_Partea a II-a
-20%
ISBN: 978-606-8668-51-2
Anul publicării: 2015
Pagini: 64
Format: 20,5 x 26 cm
Preț: 7,92 lei
9,90 lei (-20%)
Promoția expiră la 31.12.2017
Disponibilitate: in limita stocului

DESCRIERE

Comunicare în limba română. Caietul elevului pentru clasa a II-a – partea a II-a este un auxiliar modern şi extrem de util pentru studiul limbii, care se recomandă prin calitatea prezentării informaţiei ştiinţifice, prin maniera interdisciplinară de abordare a limbii, precum şi prin actualitatea temelor dezvoltate în textele propuse ca suport.
Caietul este conceput pe capitole care respectă structura manualului, realizat de acelaşi colectiv de autoare, şi, pentru fiecare unitate didactică, sunt atinse competenţele specifice prin exerciţii variate şi situaţii diverse de învăţare.
După câteva teste de verificare a cunoştinţelor acumulate în anii anteriori, se succed unităţile didactice prin care se vor consolida şi se vor realiza noi achiziţii necesare elevilor pentru dobândirea competenţelor de bază. Testele de la finalul fiecărei unităţi constituie instrumente de evaluare şi au drept scop dezvoltarea motivaţiei pentru învăţarea permanentă.
Rolul acestei lucrări este de a sprijini învăţarea, aprofundarea, dar şi evaluarea cunoştinţelor şi a competenţelor, adresându-se deopotrivă elevilor, ca instrument de lucru, învăţătorilor, ca auxiliar didactic, şi părinţilor, ca material consultativ.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Accesul clienţilor

Recomandări

Edituri

Cărţi noi

Promoţii

Asistenţă online

Promo

Fete de masa party copii
Seturi invitatii decupate cu plicuri party copii
Seturi masti decupate party copii
Jocuri si  jucarii cu activitati diverse
Set Frixion Mediu pentru panica
Seturi coronite party copii
Created in 0.065 sec