Concurs de admitere la INM si Magistratura 2016. Proba 2. Verificarea raționamentului logic

Concurs de admitere la INM si Magistratura 2016. Proba 2. Verificarea raționamentului logic
-15%
Anul publicării: 2016
Pagini: 144
Preț: 32,22 lei
37,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Concurs de admitere la INM si Magistratura 2016. Proba 2. Verificarea raționamentului logic. De Sorin Costreie. Editura C. H. BECK
 
De ce „logică pentru magistrați”? 
Este vital ca o societate democratică și modernă să aibă magistrați care să gândească corect, eliberați de prejudecăți și practici argumentative periculoase. 

Despre lucrare
Obiectivul major al prezentei lucrări nu este însă studiul logicii per se, ci dorința de a ajuta viitorii magistrați să-și antreneze mintea pentru a putea face față cât mai bine examenului de admitere la Institutul Național al Magistraturii
Lucrarea vizează astfel în primul rând îmbunătățirea capacităților de analiză logică a candidaților la INM, scopul acesteia fiind unul foarte aplicat: identificarea unor modalități de găsire a răspunsului corect într-un timp cât mai scurt.

Ediția 2016
Obiectivul major este reprezentat identificarea unor modalități de găsire a răspunsului corect într-un timp cât mai scurt. În acest sens, sunt prezentate metodele optime pentru a ajunge la răspunsul potrivit în termen cât mai scurt. Lucrarea are în vedere rezolvarea problemelor de logică din grila G1 ce au fost date la admiterea la INM în sesiunea 2015.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.130 sec