Concurs de admitere la INM si Magistratura 2016. Proba 3. Interviul. Etica si deontologie judiciara

Concurs de admitere la INM si Magistratura 2016. Proba 3. Interviul. Etica si deontologie judiciara
-15%
Preț: 50,92 lei
59,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 384

DESCRIERE

Concurs de admitere la INM si Magistratura 2016. Proba 3. Interviul. Etica si deontologie judiciara. De Cristi Danilet. Editura C. H. BECK
 
Profesii juridice
Visul oricărui absolvent al facultății de drept este să devină judecător sau procuror. Importanța acestor profesii considerate drept elita lumii juridice și garanțiile unui statut de invidiat acordate de stat magistraților fac ca în fiecare an numărul concurenților pentru ocuparea nobilei funcții de judecător sau procuror să fie în creștere.

Despre lucrare
Îndrumarul de față este menit să ghideze candidații în a face față cu brio tuturor componentelor interviului pe care îl vor susține în fața comisiei de examinare. Cum etica și deontologia judiciară constituie materie obligatorie pentru auditorii de justiție și pentru noii magistrați recrutați și dată fiind importanța acesteia în evoluția ulterioară a unui magistrat, prezenta publicație poate fi utilizată ca material bibliografic și de judecătorii și procurorii în funcție.

Ediția 2016
Ediția de față aduce la zi legislația cuprinsă în lucrare  și completează noi exemple practice și noi documente necesare a fi folosite drept bibliografie pentru pregătirea interviului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.117 sec