Constructii. Manual pentru clasa a IX-a

Constructii. Manual pentru clasa a IX-a
-20%
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-7989-40-6
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Format: 21x28 cm

DESCRIERE

Constructii. Manual pentru clasa a IX-a. Editura CD Press
 

La baza realizarii manualului au stat curricula, standardele de pregatire profesionala, metodele moderne de predare-invatare, indicatorii standard, evaluarile sumative, finale etc. si organizatorii cognitivi (ex.: harti conceptuale - organizarea continutului, liste structurate in jurul unor termeni-cheie, matrice conceptuale - matricea scrierii din surse multiple, matrice secventiale etc.). Cunostintele din domeniul matematicii si al fizicii se intersecteaza si se suprapun cu cele pur ingineresti, ceea ce presupune o abordare diferentiata si complexa, pluridisciplinara.

Stimularea creativa si tehnica de invatare prin cooperare, formarea continua si comunicarea au fost cele trei niveluri pedagogice folosite de autori in conceperea si organizarea acestui manual.

Modulele au fost elaborate pentru a oferi elevului notiuni si tehnici moderne, usor de inteles si de valorificat in viitoarea lui meserie.

In manual sunt prezentate atat metode si tehnologii noi din domeniul constructiilor, cat si metode consacrate, prin intermediul unor exemple sugestive.

Manualul este si singurul suport pentru elevii Scolii de Arte si Meserii, aducand noul si practicul in cunostintele de baza ale acestora.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Manuale scolare - Educatie

Created in 0.135 sec