Creierul din burta
20,40 lei
24,00 lei (-15%)

Creierul din burta

Creierul din burta
-15%
Preț: 20,40 lei
24,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-8560-37-3
Anul publicării: 2016
Pagini: 176
Format: 13 x 20cm
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Creierul din burta

Burta ascunde o comoară a organismului: un al doilea creier. În timp ce creierul de sus gândește, se proiectează pe sine și reflectează, cel de jos, populat de miliarde de neuroni, veghează asupra digestiei și, în același timp, joacă un rol major în formarea emoțiilor. Încă și mai surprinzător, activitatea burții ar influența personalitatea și alegerile noastre, făcându-ne, după caz, timizi sau curajoși.

Aceste descoperiri dau mari speranțe din punct de vedere terapeutic. Există indicii că boli grave precum sindromul Parkinson s-ar naște și s-ar dezvolta în creierul de jos înainte de a-l afecta pe cel de sus.

Cartea de față trece în revistă aceste descoperiri fascinante și propune o serie de sfaturi practice pentru a ne ajuta să ne înțelegem mai bine organismul și să ne controlăm starea de sănătate.

Autorii analizează oportunitatea unor regimuri alimentare și metode terapeutice precum administrarea de probiotice, tipuri de respirație, metode de masaj abdominal și hipnoză. În același timp, abordează subiectul alăptării și explică ce efect are laptele matern sau, după caz, laptele praf asupra nou-născuților.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.132 sec