De neoprit. Viata mea de pana acum

De neoprit. Viata mea de pana acum
-10%
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-606-722-276-0
Anul publicării: 2017
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Sport

DESCRIERE

De neoprit. Viata mea de pana acum. Maria Sharapova
 
În anul 2004, după o victorie în fața dublei campioane Serena Williams, Maria Sharapova a câștigat turneul de la Wimbledon la doar șaptesprezece ani. Ulterior a devenit de mai multe ori numărul unu în clasamentul WTA, a mai câștigat patru trofee de Grand Slam și a devenit una dintre sportivele cu cele mai mari câștiguri din lume.
 
La un moment dat, în timpul turneului Australian Open din 2016, a fost anchetată de ITF din cauza utilizării unui medicament care fusese adăugat pe lista substanțelor interzise. În final a fost suspendată, lucru care a ținut-o departe de activitatea competițională cincisprezece luni.
 
Însă cariera Mariei Sharapova a fost mereu construită pe hotărârea și pe dăruirea ei. Povestea ei începe într-un mic oraș din Rusia, unde, la doar cinci ani, a început să joace tenis cu o putere precoce de concentrare. Începe când Iuri Sharapov, tatăl ei, riscă totul ca să ajungă cu ea în Florida, cu doar șapte sute de dolari în buzunar și fără să cunoască engleza, dar convins că fiica sa putea deveni o mare campioană.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Sport

Created in 0.115 sec