Disparitia lui Adele Bedeau
30,96 lei
34,40 lei (-10%)

Disparitia lui Adele Bedeau

Disparitia lui Adele Bedeau
-10%
Preț: 30,96 lei
34,40 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 9786067105063
Anul publicării: 2017
Pagini: 416
Format: 13,5 x 20 cm
Categoria: Fictiune

DESCRIERE

Disparitia lui Adele Bedeau
 

Manfred Baumann este un lup singuratic. Simţindu-se stingher în compania altor oameni, îşi petrece serile bând de unul singur şi urmărind-o în secret pe Adèle Bedeau, tulburătoarea chelneriţă a unui local lipsit de strălucire dintr-un orăşel anonim din Franţa. Într-o zi, tânăra dispare într-un mod misterios, iar inspectorul Gorksi, un poliţist bântuit de eşecul de-a nu fi rezolvat o crimă mai veche, anchetează cazul. Atât suspiciunile inspectorului, cât şi cele ale celorlalţi membri ai comunităţii, se îndreaptă spre Manfred.

 

Mai mult decât un roman poliţist şi un omagiu adus scrierilor lui Georges Simenon, Dispariţia lui Adèle Bedeau reprezintă portretul fascinant al unui inadaptat social împins până la limită de propria-i imaginaţie febrilă. 

 

„O carte în care totul ține de atmosferă. Dintre toate reuşitele romanului, cea mai remarcabilă este stilul în care e povestit. Graeme Macrae Burnet este un scriitor nou şi proaspăt, unul care îţi prezintă poveştile lui interesante şi morbide în cel mai fermecător şi mai stăpân mod cu putinţă.“ Scottish Books 

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Produse noi - Fictiune

Created in 0.115 sec