Domeniul Stiinte. Fise interdisciplinare pentru proiecte tematice nivel II

Domeniul Stiinte. Fise interdisciplinare pentru proiecte tematice nivel II
ISBN: 978-606-8426-25-9
Anul publicării: 2016
Pagini: 44
Preț: 14,45 lei
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Domeniul Stiinte. Fise interdisciplinare pentru proiecte tematice nivel II
 
A aborda lucrul pe proiecte tematice reprezintă înţelegerea că activitatea cu preşcolarii este una laborioasă, care ne determină pe noi, educatoarele, să cercetăm fenomenul din perspectiva temelor anuale de studiu. Prevederile curriculare ne asigură libertatea lucrului pe proiecte tematice. Astfel, trebuie să ţinem seama de necesitatea selectării obiectivelor iar succesul activităţii didactice este condiţionat de claritatea şi ordonarea obiectivelor, în scopul de a produce schimbări controlate şi dirijate, caracterizate prin intenţionalitate.
           Progresul şi achiziţiile înregistrate pe parcursul derulării unui proiect, vor fi vizibile în atitudinile, comportamentele, deprinderile pe care copiii le-au dobândit, în cunoştinţele nou-însuşite, toate fiind reflectate în portofoliul proiectului.
          Acest auxiliar destinat colegelor noastre - educatoare - se vrea o pledoarie pentru activităţile de evaluare, ilustrate cu fişe ce ţin de un algoritm de lucru, şi pe care-l oferim spre consultare celor interesate.
          Nu le considerăm modele şi nu sugerăm a fi folosite ad-litteram deoarece fiecare cadru didactic are concepţia, creativitatea sa pe care şi-o adaptează în procesul instructiv - educativ la grupă şi la contextul în care îşi desfăşoară activitatea.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.123 sec