E3. Inca 9 experimente cu energie ce demonstreaza ca manifestarea magiei si miracolelor e slujba ta cu norma intreaga

E3. Inca 9 experimente cu energie ce demonstreaza ca manifestarea magiei si miracolelor e slujba ta cu norma intreaga
-15%
Autor:
ISBN: 9786066391375
Anul publicării: 2017
Pagini: 230
Format: 14 x 20 cm
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

E3. Inca 9 experimente cu energie ce demonstreaza ca manifestarea magiei si miracolelor e slujba ta cu norma intreaga
 
Prin intermediul volumului E3, autoarea Pam Grout îl duce pe cititor mai departe și mai profund în câmpul infinit al potențialității cuantice, unde binecuvântările și miracolele sunt la ele acasă și unde bucuria constituie modul natural de a gândi și a trăi. Cele 9 experimente noi propuse de Pam, alături de sfaturile utile și amuzante despre cum să păstrăm larg deschisă ușa pentru abundență și libertate, se sprijină pe dovezi incontestabile din viața reală conform cărora Universul doar așteaptă ca noi să primim ceea ce el are să ne ofere și să folosim o  energie ce ne stă mereu la dispoziție.
Întrucât „realitatea” este un construct cultural și o reflexie a temerilor și prejudecăților personale, singurele certitudini cu adevărat naturale și utile sunt, de altfel, și ideile de bază ale cărții: „Universul ne sustine” și „Totul va fi bine”.

 

Despre autoare

PAM GROUT este o romantică incurabilă care crede încă despre lume că este un loc minunat, că oamenii sunt nobili și că totul este posibil. Ca să-și câștige existența (deși se miră mereu că oamenii acordă atâta importanță acestui aspect), Pam scrie cărți și  articole pentru publicații precum People, Cooking Light, Travel & Leisure, CNN. com, Men’s Journal, The Huffington Post, precum și pe blogul www. georgeclooneyslepthere. com.
Îi place și să scrie cărți pentru copii, îndeosebi pentru fiica ei, dar face aceasta numai de plăcere. De asemenea, a călătorit prin toată lumea. A învățat 59 de moduri diferite de a construi o cazemată din pernele unei canapele, a perfecționat o lovitură anume la tenis și a făcut voluntariat într-o închisoare pentru femei și la o clinică gratuită. Află mai multe despre Pam și abordarea ei nonconformistă asupra vieții pe website-ul ei, www. pamgrout. com.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Carti de Spiritualitate

30,75 lei
38,44 lei (-20,01%)
25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Created in 0.121 sec