Educatie financiara. Banii pe intelesul copiilor

Educatie financiara. Banii pe intelesul copiilor
-10%
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 72
Categoria: Clasa a III -a

DESCRIERE

Educatie financiara. Banii pe intelesul copiilor
 
Demarat in 2007, proiectul de implementare a educatiei financiare in randul elevilor de scoala primara isi propune sa vina In sprijinul celor care doresc sa cunoasca si sa Inteleaga cat mai multe despre bani si banci. Primele trei editii ale cartii "Banii pe Intelesul copiilor" au avut un real succes atat in randul elevilor, cat si al dascalilor.
 
Cartea, asa cum a fost elaborata, a reprezentat o provocare, mai ales pentru elevii cu varste cuprinse intre 8 - 10 ani care, dupa ce au studiat-o, au formulat unele propuneri si sugestii, Intelegand ca bunul obicei al economisirii incepe de la o varsta frageda.
 
Tinand cont de sugestiile lor, dar si de prevederile programei scolare, aprobate prin Ordinul nr. 5959/08. 10. 2012 al ministrului educatiei, editia de fata a cartii "Banii pe intelesul copiilor" a fost imbunatatita si completata corespunzator noilor cerinte, astfel incat elevii sa Inteleaga mai bine rolul important al banilor si al institutiilor de credit in contextul economiei de piata. Recomand utilizarea manualului drept auxiliar curricular pentru disciplina optionala "Educatie financiara" - curriculum la decizia scolii pentru invatamantul primar
(clasa a III a si / sau a IV a).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.112 sec