Evaluare formativa a competentelor in ora de limba si literatura romana in liceu. Aplicatie asupra competentei de argumentare

Evaluare formativa a competentelor in ora de limba si literatura romana in liceu. Aplicatie asupra competentei de argumentare
-20%
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-47-2195-5
Anul publicării: 2016
Pagini: 304
Format: 16,5x23,5cm

DESCRIERE

Evaluare formativa a competentelor in ora de limba si literatura romana in liceu. Aplicatie asupra competentei de argumentare - MIHAELA-EMILIA POPA (n. GÎLCĂ), profesoară de limba şi literatura română la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, secţia română-franceză, în anul 1996, când a obţinut şi titularizarea în învăţământul preuniversitar.

În prezent, desfăşoară activităţi de mentorat, formator şi metodist al ISJ Cluj, având competenţe de formare, îndrumare şi evaluare a elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice.

În anul 2000, a absolvit programul de studii aprofundate al Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, specializându-se în domeniul dinamicii limbii române actuale. Lucrarea elaborată, Limba română în presa actuală, a obţinut premiul I la sesiunea de Comunicări ştiinţifice a facultăţii, organizată în acel an universitar. Absolvirea acestui program a reprezentat aprofundarea cunoştinţelor anterior dobândite prin parcurgerea programului de studii superioare, conferindu-i capacitatea de a elabora lucrări ştiinţifice de specialitate.

În anul 2014 a obţinut titlul ştiinţific de doctor în Ştiinţele Educaţiei.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.169 sec