Evaluare nationala la finalul clasei a IV-a. Limba si literatura romana. Teste si bareme

Evaluare nationala la finalul clasei a IV-a. Limba si literatura romana. Teste si bareme
-10%
Anul publicării: 2018
Pagini: 112
Categoria: Clasa a IV -a
Preț: 15,30 lei
17,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Evaluare nationala la finalul clasei a IV-a. Limba si literatura romana. Teste si bareme
 
AVIZAT DE M. E. N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018. Lucrarea este un auxiliar eleborat cu scopul de a dezvolta competentele de lectura si de a indruma eficient pregatirea elevilor de clasa a IV-a pentru Evaluarea Nationala, atat in sala de clasa, cat si acasa.    
 
Lucrarea este un auxiliar eleborat cu scopul de a dezvolta competentele de lectura si de a indruma eficient pregatirea elevilor de clasa a IV-a pentru Evaluarea Nationala, atat in sala de clasa, cat si acasa.
 
Auxiliarul contine 20 de teste pentru proba de limba romana, avand ca suport 12 texte literare (8 in proza si 4 lirice) si 8 texte non-literare si este insotit de un ghid care cuprinde cele 20 de bareme de evaluare corespunzatoare, realizate cu scopul de a facilita aprecierea cat mai obiectiva a raspunsurilor elevilor la itemii din teste.

Pe data de 5 ianuarie 2018, Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai putin de 159 de carti Art Educational si Art Klett sunt prezente in aceasta lista. Aceste titluri sunt marcate, cu rosu, pe pagina de produs, prin formularea "Avizat de M. E. N. pe data de 5 ianuarie 2018". Verificati cu atentie pagina fiecarui titlu comandat. Daca nu gasiti o astfel de atentionare, este vorba fie de un titlu nedepus la avizare, fie de un titlu nou.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.121 sec