Evanghelia lui Ramana Maharshi
22,96 lei
27,01 lei (-14,99%)

Evanghelia lui Ramana Maharshi

Evanghelia lui Ramana Maharshi
-15%
ISBN: 978-606-8414-32-4
Anul publicării: 2017
Pagini: 112
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Spiritualitate
Preț: 22,96 lei
27,01 lei (-14,99%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Evanghelia lui Ramana Maharshi. Calea spre realizarea sinelui
 
Învățăturile lui Maharshi concordă pe deplin cu textele spirituale și filosofice din vechea Indie și vin direct de la marii Înțelepți din trecut. Răspunsurile oferite reprezintă chintesența Înțelepciunii Divine, întrucât se bazează în mod direct pe cunoașterea și pe experiența lui Ramana. 
 

Starea care transcende vorbirea şi gândirea se numeşte mauna; ea este meditaţie fără activitate mentală. Supunerea minţii este meditaţie; meditaţia profundă este gândire eternă. Tăcerea este atotgrăitoare; este cursul veşnic al «limbajului». Această curgere este întreruptă de vorbire; cuvintele obstrucţionează acest «limbaj» mut. Prelegerile pot să ţină oamenii ocupaţi ore în şir, dar să nu le aducă nimic bun. Tăcerea, pe de altă parte, este permanentă şi aduce beneficii întregii umanităţi… Tăcerea înseamnă elocvenţă. Prelegerile orale nu sunt la fel de elocvente cum e tăcerea. Tăcerea este elocvenţă fără de sfârşit… Ea este cel mai bun limbaj. Există o stare în care cuvintele încetează şi domneşte tăcerea.” („Evanghelia lui Ramana Maharshi”)

 

Mintea este utilă prin lumina pe care o reflectă. Pentru a vedea inima e suficient ca mintea să fie întoarsă către ea. Dar cum ne putem amplifica forța minții astfel încât ea să devină un instrument pentru realizarea Sinelui și eliberare?

 

Evanghelia lui Ramana Maharshi” este mai mult decât o carte. Ea reprezintă chintesența Înțelepciunii Divine și conține răspunsurile la întrebările pe care cu toții ni le punem cu ardoare în forul nostru interior. Cel care caută cu sinceritate Adevărul va găsi aici sfaturi practice și se va convinge că natura lui esențială este una Divină.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

33,58 lei
39,50 lei (-14,99%)
Created in 0.134 sec