EXCELENTA IN VANZARI
33,15 lei
39,00 lei (-15%)

EXCELENTA IN VANZARI

EXCELENTA IN VANZARI
-15%
Preț: 33,15 lei
39,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2015
Categoria: Marketing

DESCRIERE

EXCELENTA IN VANZARI - Daca lucrezi in vanzari, stii foarte bine care sunt provocarile cu care te confrunti: schimbarile radicale si dese din mediul de afaceri, efectele crizei din ultimii ani, concurenta efectiv acerba sau clientii cu exigente din ce in ce mai mari. Cum sa ai, asadar, succesul mult visat?

Pornind de la un principiu simplu, acela ca o vanzare se produce atunci cand exista incredere, Todd Duncan ne invata ca succesul stabil, pe termen lung, apare atunci cand exista un nivel ridicat de incredere si cand clientilor tai le este clar ca esti o persoana integra, care nu numai ca face ceea ce a promis, dar are si mijloacele prin care isi poate respecta promisiunile. Afla din acest exceptional ghid de vanzari cum sa inchei cu clientii tai adevarate parteneriate, de pe urma carora sa aveti cu totii de castigat.

„Cartea lui Todd Duncan transforma un job intr-o vocatie. Daca vrei sa-ti creezi o reputatie excelenta si sa faci o avere intre timp, ai face bine sa iti cumperi si tu un exemplar, ca sa iti transformi clientii in prieteni pe viata.“

– Danielle Kennedy

Trainer si consultant pe probleme de vanzari

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.115 sec