Exercitii de Limba si Literatura Romana. Clasa a III-a

Exercitii de Limba si Literatura Romana. Clasa a III-a
-20%
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Format: A4
Categoria: Clasa a III -a
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Exercitii de Limba si Literatura Romana. Clasa a III-a. Editura Ars Libri
 

Un suport didactic cu o arie extinsa in abordarea continutului stiintific si literar al limbii romane, accesibil elevilor de clasa a III-a si in conformitate cu programa scolara, este dedicat atat elevilor, cat si cadrelor didactice si parintilor.

Pentru elevi, culegerea conţine un valoros suport de învăţare detaliată a fenomenelor de limbă şi literatură română, adaptat nivelului cognitiv la clasa       a III-a, fiind un mijloc eficient de susţinere a activităţii didactice, precum şi a activităţii independente sau de pregătire suplimentară.

Pentru cadrele didactice, culegerea este un suport necesar şi util pentru realizarea unui randament şcolar deosebit în pregătirea elevilor.

Pentru părinţi poate fi un îndrumător eficient în acţiunea de a-i ajuta pe copii în activitatea independentă de acasă sau în pregătirea temelor.

Cu un conţinut bogat şi diversificat de aplicaţii, Culegerea dezvăluie o valenţă formativă marcantă în dezvoltarea competenţelor de comunicare şi, implicit, în dizolvarea profilului de formare al elevilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.124 sec