Explicatiile noului Cod penal. Vol. IV. Art. 257-366

Explicatiile noului Cod penal. Vol. IV. Art. 257-366
Preț: 129,00 lei
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2016
Pagini: 896
Format: 16,5x23,5cm
Categoria: Drept

DESCRIERE

Explicatiile noului Cod penal. Vol. IV. Art. 257-366 - Cele cinci volume de Explicatii ale noului Cod penal, elaborate sub indrumarea Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane, cu colaborarea unor distinsi oameni de stiinta si practicieni, raspund, fireste, nevoilor de cunoastere, aprofundare si intelegere corecta a dispozitiilor din noul Cod penal.

In cuprinsul acestor volume este expus pe larg continutul noilor dispozitii, cu ample referiri la doctrina penala si la practica judiciara in materie. Autorii valorifica in mod competent si documentat gandirea si practica penala din trecutul tarii noastre si, totodata, intrevad caile de perfectionare a legii penale in raport cu dezvoltarea economica, sociala si politica a tarii.

De mare interes sunt si observatiile critice ale autorilor asupra noilor dispozitii penale, precum si sugestiile lor in ceea ce priveste imbunatatirea continutului si a formei de exprimare a acestora. Reflectiile profunde si documentate ale autorilor asupra noilor prevederi penale sunt de natura sa orienteze corespunzator organele care le vor pune in practica, asigurand intelegerea si aplicarea lor unitara.

Publicarea acestor volume va constitui o contributie notabila si la imbunatatirea calitatii activitatii didactice, la intelegerea superioara a institutiilor penale si a mecanismului lor de aplicare.

Colectivul de autori:
- Versavia Brutaru
- Stefan Danes
- Constantin Duvac
- Ioan Griga
- Ion Ifrim
- Gheorghe Ivan
- Gavril Paraschiv
- Ilie Pascu
- Ion Rusu
- Marieta Safta
- Iancu Tanasescu
- Tudorel Toader
- Ioana Vasiu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.142 sec