Fairyland 3. Curs pentru limba engleza - Pachetul elevului

Fairyland 3. Curs pentru limba engleza - Pachetul elevului
-10%
Anul publicării: 2017
Preț: 56,70 lei
63,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Fairyland 3. Curs pentru limba engleza - Pachetul elevului
 
Curs general pentru Invatarea limbii engleze, nivel primar, clasa a III-a, este structurat in 6 module, fiecare incluzand 2 unitati de invatare. Fiecare modul dezvolta o anumita tema, intr-un mod atractiv pentru copii, prin intermediul aventurilor lui Woody si Frosty care intra in padurea magica si acolo ii intalnesc pe Erlina, Willow si Alvin. Manualul dezvolta cele patru abilitati: vorbire, ascultare, citire si scriere prin intermediul unor activitati interactive cum ar fi: invatarea alfabetului, povestiri, redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, cantecele, poezii rimate, lucru manual si jocuri.
 
Fiecare unitate se incheie cu o activitate ce genereaza buna dispozitie si asigura participarea activa si interactiunea elevilor. Interesul copiilor pentru invatarea limbii engleze este starnit si sustinut si prin intermediul episoadelor de desene animate, incluse in fiecare unitate de invatare, a paginilor speciale pentru lucru manual, a sectiunilor crosscurriculare (Our School), promovand autonomia invatarii, a sectiunilor de cunoastere a mediului inconjurator (Go Green!) intr-o maniera placuta si creativa si a sectiunilor de cultura generala (Our World), oferindu-le ocazia de a se familiariza cu modul de viata si cultura altor tari.
 
Sunt incluse jocuri pentru a recapitula cunostintele acumulate prin parcurgerea cursului, pagini speciale dedicate sarbatorilor (Halloween, Anul Nou) si pagini cu abtibilduri pentru a fi utilizate in cadrul activitatilor, al caror rol este de a-i incuraja si motiva pe cei mici in procesul de invatare a limbii engleze.
Pachetul contine: Pupil`s book, Pupil`s CD, DVD no. 3

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

18,90 lei
21,00 lei (-10%)
27,00 lei
30,00 lei (-10%)
22,50 lei
25,00 lei (-10%)
38,70 lei
43,00 lei (-10%)
Created in 0.140 sec