FARMACOLOGIE
31,92 lei
39,90 lei (-20%)

FARMACOLOGIE

FARMACOLOGIE
-20%
Preț: 31,92 lei
39,90 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-571-958-6
Anul publicării: 2011
Pagini: 440
Format: 16,5 × 23,5 cm
Categoria: Farmacologie

DESCRIERE

Elaborata de un colectiv de prestigioase cadre ale Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, lucrarea este rodul unei bogate experiente stiintifice si didactice. Aflata deja la a V-a editie, Farmacologia respecta tematica si sistematizarea programei universitare, fiind insotita de explicatii si comentarii ample.
Nou in aceasta editie!
· Capitolul de farmacologie generala este complet revizuit; se pune accentul pe cele mai importante procese ale farmacocineticii si farmacodinamicii.
· A fost introdus un capitol ce descrie medicamentele cu actiune asupra metabolismului osos.
· Capitolul de steroizi anabolizanti a fost inlocuit cu un capitol ce abordeaza in detaliu problema hormonilor sexuali, inclusiv medicatia contraceptiva.
· Capitolul de medicatie hipolipidemianta a fost completat cu cele mai importante medicamente si indicatiile lor in diferitele tipuri de dislipidemii.
· Capitolul de antibiotice si chimioterapice a fost in totalitate revizuit si completat cu cele mai noi medicamente aparute si folosite in clinica.
Lucrarea se adreseaza atat studentilor, cat si medicilor care se pregatesc pentru examenul de rezidentiat; face parte din tematica examenelor universitare si postuniversitare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.132 sec