Fise de lucru si teste de lectura si redactare. Clasa a V-a

Fise de lucru si teste de lectura si redactare. Clasa a V-a
-20%
ISBN: 978-973-47-2637-0
Anul publicării: 2017
Pagini: 112
Format: 20 x 26 cm
Categoria: Clasa a V-a
Preț: 11,20 lei
14,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Fise de lucru si teste de lectura si redactare. Clasa a V-a
 

Prezentul auxiliar didactic vizează, în principal, dezvoltarea abilităţii de lectură a elevilor, în strânsă corelaţie cu două dintre competenţele generale prezente în noua programă de limba şi literatura română pentru clasele a V-a – a VIII-a, şi anume: Receptarea textului scris de diverse tipuri (competenţa generală nr. 2), respectiv Redactarea textului scris de diverse tipuri (competenţa generală nr. 3).

 

Astfel, lucrarea de faţă este un instrument de lucru util atât elevilor, cât şi profesorilor, în trei direcţii ale activităţii şcolare:

 

– în primul rând, vine în completarea manualului de limba şi literatura română pentru clasa a V-a al editurii Paralela 45, dar şi a altor manuale de clasa a V-a;

– de asemenea, se adresează celor care au ales cursul opţional „Lectura şi abilităţile de viaţă” (nivelul I – clasa a V-a şi clasa a VI-a), curs opţional avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale;

– şi, nu în ultimul rând, pentru pregătirea elevilor capabili de performanţă în vederea participării la olimpiada „Lectura ca abilitate de viaţă”, una dintre competiţiile şcolare de profil, care atrage tot mai mulţi participanţi an de an.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.123 sec