Forma apei
40,96 lei
49,95 lei (-18%)

Forma apei

Forma apei
-18%
Preț: 40,96 lei
49,95 lei (-18%)
Disponibilitate: în limita stocului
ISBN: 978-973-46-7230-1
Anul publicării: 2018
Pagini: 424
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Forma apei
 

O legătură dincolo de cuvinte


Acum într-o ecranizare de excepţie, cîștigătoare a patru premii Oscar, ediția 2018: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră (Alexandre Desplat), cea mai bună scenografie. Filmul este produs de Fox Searchlight Pictures și este distribuit în România de Odeon Cineplex.

 

Este anul 1962 şi Elisa Esposito, o femeie mută, rămasă orfană din copilărie, se luptă cu monotonia vieţii de îngrijitoare în schimbul de noapte la Centrul de Cercetări Aerospaţiale Occam din Baltimore.

 

Dacă n-ar fi Zelda, o colegă de serviciu care se poartă protector cu ea, şi Giles, vecinul ei iubitor, Elisa nu ştie cum ar suporta existenţa cotidiană.

 

Apoi, într-o noapte fatidică, Elisa vede ceea ce nu-i era îngăduit să vadă, secretul cel mai bine păzit al Centrului: un om-amfibie, capturat în Amazon şi studiat în scopurile Războiului Rece.

 

Creatura este înspăimîntătoare, dar în acelaşi timp magnifică, capabilă să înţeleagă limbajul şi emoţiile... iar Elisa nu se poate ţine deoparte. Recurgînd la limbajul semnelor, cei doi învaţă să comunice.

 

În scurt timp afecţiunea se transformă în dragoste, iar creatura devine singura raţiune de a trăi a Elisei.

Traducere din limba engleză și note de Veronica D. Niculescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.130 sec