Generatia Y. Generatia mileniului 3 si evolutia leadershipului

Generatia Y. Generatia mileniului 3 si evolutia leadershipului
-10%
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2017
Pagini: 216
Categoria: Leadership

DESCRIERE

Generatia Y. Generatia mileniului 3 si evolutia leadershipului
 

O carte care are menirea să-i ajute pe lideri să înţeleagă mai bine Generaţia Y, să-şi creeze un plan prin care să-i atragă şi să-i păstreze pe cei mai talentaţi dintre membrii ei, să realizeze o realiniere a culturii lor pentru a veni în sprijinul tuturor angajaţilor (nu doar a membrilor Generaţiei Y), şi să le arate cum să-şi pună planurile în aplicare. Această carte este deci despre viitorul forţei de muncă.

 

Hobart şi Sendek identifică opt competenţe cheie pe care organizaţiile ar fi preferabil să le utilizeze la întregul lor potenţial. Printre cele opt se numără şi încrederea în sine, care alimentează curajul lor de a încerca lucruri noi, viteza adaptării la schimbare, chiar şi inovaţia şi creativitatea. Din perspectiva altor generaţii, această caracteristică îi poate face să pară plini de ei sau chiar suficienţi. Accesul atât de larg la informaţie îi determină să caute modele reale şi să nu se mulţumească doar cu şeful-expert de la care se poate învăţa meserie.

 

Pentru ca portretul să fie complet, autorii iau în calcul întregul ansamblu social al generaţiei, de la faptul că îşi întemeiază familii mai târziu şi se simt confortabil să locuiască o vreme mai îndelungată cu părinţii, şi până la faptul că se mândresc cu CVurile pline de joburi. Dar cele mai preţioase capitole ale cărţii sunt cele legate de aptitudinile de lider care funcţionează în relaţia cu generaţia Y: atenţia pentru elementele verbale şi non-verbale ale comunicării, exerciţiul disciplinat al feedbackului de performanţă, deschiderea către soluţii contraintuitive, fără a coborî standardele şi fără a face micro-management, sau atitudinea şi discursul pozitiv.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.159 sec