Geografie. Activitatile mele Montessori

Geografie. Activitatile mele Montessori
-10%
ISBN: 978-973-149-561-3
Anul publicării: 2017
Pagini: 40
Format: 27 x 23 cm
Preț: 17,78 lei
19,75 lei (-9,97%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Geografie. Activitatile mele Montessori
 
In pedagogia Montessori, copilul este incurajat sa observe, sa faca experimente si sa lucreze cu mainile pentru a intelege lumea care il inconjoara. Cele patru caiete de lucru din colectia "Activitatile mele Montessori", concepute de Eve Hermann, presedinta asociatiei franceze EMA (Enseignement Montessori Aujourd’hui), propun activitati cu ajutorul carora copilul va descoperi primele notiuni de geografie, botanica si zoologie si va intelege conceptul de „timp”. Ilustratiile poarte semnatura Robertei Rocchi.
 
    Cu ajutorul activitatilor propuse, vei putea indruma copilul sa descopere primele notiuni de geografie (continentele, formele de relief etc.). Caietul contine:

 • idei pentru experimente (de exemplu, cum sa creezi un vulcan)
 • cartonase de decupat
 • elemente de construit
 • plansa cu abtibilduri

    Fragment din introducere:
 
    "Pedagogia Montessori ii ofera copilului o viziune globala asupra lumii. Seria "Activitatile mele Montessori" invita copilul sa observe, sa inteleaga si sa interactioneze cu lumea inconjuratoare cu ajutorul activitatilor adaptate nivelului sau de intelegere si bazate, in primul rand, pe ceea ce il pasioneaza.
    Studiul geografiei il va ajuta sa descopere lumea in care traieste si sa inteleaga mai bine universul din care face parte. In acest caiet, care reprezinta o modesta ilustrare a pedagogiei Montessori, veti gasi idei si puncte de plecare pentru activitati care sa satisfaca pretioasa curiozitate a copilului dumneavoastra."

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.208 sec