Ghid de diagnostic si tratament in BPOC

Ghid de diagnostic si tratament in BPOC
-7%
Anul publicării: 2016
Pagini: 140
Preț: 29,30 lei
31,50 lei (-6,98%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Ghid de diagnostic si tratament in BPOC. Editura Farmamedia
 
În timp ce incidența bolilor cardiovasculare a cunoscut o oarecare stagnare, BPOC a cunoscut o creștere rapidă a incidenței bolii. Ca și boală pulmonară cronică evitabilă, dar în cele din urmă incurabilă, de-a lungul anilor a existat o incertitudine diagnostică și un nihilism terapeutic cu privire la BPOC.
Acest lucru s-a schimbat considerabil în ultimii ani – în favoarea pacienților afectați. În așa-numitele ghiduri GOLD (Global Initiative of Chronic Obstructive Lung Disease) și în cele naționale (germane), au fost publicate principii referitoare la definiție, diagnostic, tratament, recuperare etc., rezumate în cartea noastră de buzunar. În anul 2013 pneumologia germană permite pentru prima dată, o abatere a recomandărilor sale de la ultimele noile ghiduri GOLD. Noi oferim în cartea noastră de buzunar Ghid de diagnostic şi tratament în BPOC posibilitatea de a compara recomandările germane actuale cu cele ale ghidului GOLD referitor la stadializarea și terapie.
În binecunoscutul format de buzunar am pus accentul pe lângă algoritmi și tabele conform ghidurilor, ca întotdeauna, pe o listă detaliată cu medicația.
Preț total pachet: 90,30 82,22 lei

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Este foarte bun!

Este foarte bun, foarte util! Eu l-am luat anul trecut!

Cărți similare

Created in 0.113 sec