Ghiozdanelul meu „Micul imbatabil” 6-7 ani, clasa pregatitoare

Ghiozdanelul meu „Micul imbatabil” 6-7 ani, clasa pregatitoare
-20%
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2014
Categoria: Clasa I-a

DESCRIERE

Vândut în 50 milioane de exemplare, SUNT IMBATABIL provoacă toți copii să obțină cunoștințele necesare, la timpul potrivit. Iubit de copii, creditat de încrederea părinților, aprobat și utilizat de profesori, SUNT IMBATABIL ne spune ca E Distractiv sa Fii Deștept! Și chiar asta face!

Acest SUNT IMBATABIL, este un Caiet de Lucru care stimulează creativitatea și dezvoltă inteligența copiilor cu vârste cuprinse între 6-7 ani. Ghiozdănelul Meu propune școlarilor activități și jocuri creative, adaptate programelor școlare actuale. Părinții pot alege activități interesante pentru copilul lor. Domeniile abordate sunt: Cifre și Litere; Forme și Culori; Desen liber; Spațiu și Timp. Pentru că are formatul unui joc, copii nu realizează că învață. Ei cred că totul este o joaca și se distrează învățând! Așa își dezvoltă limbajul, trasează grafisme, observă, descoperă, numără, etc.

Caietele de Lucru SUNT IMBATABIL crează o punte de legatură cu școala, fiind un instrument util părinților și profesorilor. Ele cresc performanța școlară a elevilor, le stimulează creativitatea si capacitatea de rezolvare a problemelor și le crește nivelul de incredere în sine.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.122 sec