Informatica pentru ciclul primar. Nivelul unu, clasele I-II

Informatica pentru ciclul primar. Nivelul unu, clasele I-II
-20%
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2011
Pagini: 64
Format: 20 x 26 cm
Categoria: Clasa I-a

DESCRIERE

Informatica pentru ciclul primar. Nivelul unu, clasele I-II
 

Informatica si-a castigat un loc de seama intre disciplinele esentiale in educatie, motiv pentru care Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului are in vedere introducerea ei in curriculumul pentru clasele primare, dar si printre probele scrise ale Bacalaureatului.

 

Seria Giga, Byte & Bit, conceputa pe trei nivele, vine in intampinarea acestui proiect al MECTS, propunandu-si alfabetizarea in notiunile informaticii si familiarizarea scolarilor din ciclul primar cu calculatorul si cu computatia.

 

Fiecare din cele trei lucrari prezinta, intr-un mod adecvat nivelului de intelegere al elevilor din ciclul primar, componentele calculatorului, notiuni si termeni specifici disciplinei si moduri de folosire corecta a programelor de editare de text sau imagine si a motoarelor de cautare pe internet care pot face invatarea mai usoara si mai antrenanta.

 

Educatia informatica nu se poate reduce la „butonare”, ea trebuie sa mearga la fondul cultural de idei al disciplinelor informatiei, comunicarii si calculului. – Academician Solomon Marcus.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.110 sec