Internetul nostru. Stim mai mult, intelegem mai putin

Internetul nostru. Stim mai mult, intelegem mai putin
-10%
ISBN: 978-606-38-0066-5
Anul publicării: 2017
Pagini: 176
Format: 16 x 23 cm
Preț: 22,41 lei
24,90 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Internetul nostru. Stim mai mult, intelegem mai putin
 
Cartea aceasta este o provocare extrem de interesantă pentru iubitorii intemetului.”
BooHist
 
„Ideea principală pe care o susţine Michael Lynch este aceea că, dacă înţelegem mai bine condiţiile în care este produsă şi răspândită cunoaşterea - condiţii pe care autorul le explorează clar şi convingător -, atunci ne vom bucura de roadele cunoaşterii în mod responsabil.”
Wall Street Journal
 
„O nouă carte fascinantă... Michael Lynch scrie despre acest subiect de mult timp şi cu o neîncetată pasiune.”
Jill Lepore,
The New Yorker
 
„Lynch îşi prezintă teoria cu seriozitate, claritate şi atenţie faţă de contextul istoric Acesta a scris o carte inteligentă care dezbate în mod onest probleme importante şi extrem de actuale: Ne transformă internetul în cunoscători pasivi?; Ne afectează internetul capacitatea de a gândi?; Ce se poate face în acest sens? etc.”
David Weinberger,
LA Review of Books
 
MICHAEL P. LYNCH este scriitor şi profesor de filozofie la Universitatea din Connecticut, unde conduce Institutul de Ştiinţe Umaniste. Este autorul sau editorul a şapte cărţi, cele mai recente fiind In Praise of Reason: Why Rationality Matters for Democracy, precum şi Truth as One and Many, dar şi lucrarea True to Life, care a fost „Editors' Choice” pentru New York Times Book Review. A primit Medalia pentru Excelenţă în Cercetare din partea Colegiului de Arte şi Ştiinţe Liberale al Universităţii din Connecticut, a obţinut granturi din partea National Endowment for the Humanities şi are contribuţii constante în cadrul seriei The Stone a cotidianului New York Times.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Informatica si Calculatoare

24,56 lei
29,95 lei (-18%)
Created in 0.168 sec