Intoarcerea la iubire
31,45 lei
37,00 lei (-15%)

Intoarcerea la iubire

Intoarcerea la iubire
-15%
ISBN: 978-606-8414-45-4
Anul publicării: 2017
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Preț: 31,45 lei
37,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Intoarcerea la iubire. Ne vorbește despre practica iubirii, ca punct de forță, ca răspuns la problemele cu care ne confruntăm zilnic.
 

Cu iubirea ne-am născut. Frica am învățat-o aici. Călătoria spirituală înseamnă să renunțăm la – ori să ne dezvățăm de – frică și să acceptăm din nou iubirea în inimile noastre. Iubirea este faptul suprem al existenței. Este realitatea noastră ultimă și scopul nostru pe acest pământ. Să fim conștienți de ea, să experimentăm iubirea în noi și în semenii noștri, acesta este rostul vieții.

 

Întoarcerea la iubire” ne vorbește despre practica iubirii, ca punct de forță, nu ca o slăbiciune, ca răspuns la problemele cu care ne confruntăm zilnic. În ce fel este iubirea o soluție practică? Această carte a fost scrisă spre a fi un ghid pentru aplicarea miraculoasă a iubirii ca balsam pentru orice rană. Indiferent dacă suferința noastră psihică este în zona relațiilor, a sănătății, a carierei sau oriunde altundeva, iubirea este atotputernică, e leacul, e Răspunsul.

 

Exact asta înseamnă un miracol: împrăștierea ceții, o schimbare de percepție, o întoarcere la iubire.

 

Cea mai puternică frică a noastră nu este că suntem inadecvați. Cea mai profundă frică a noastră este că suntem puternici peste măsură.Marianne Williamson

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

28,90 lei
34,00 lei (-15%)
Created in 0.197 sec