INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU CLASA PREGATITOARE SI CLASA I

INVAT SA SCRIU. CAIET DE EXERCITII GRAFICE PENTRU CLASA PREGATITOARE SI CLASA I
-20%
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în limita stocului
Anul publicării: 2015
Pagini: 64
Categoria: Clasa I-a

DESCRIERE

Elementele grafice propuse spre exersare in acest caiet sunt deosebit de utile elevilor din clasa pregatitoare si clasa I pentru invatarea corecta si rapida a scrisului si pentru preintampinarea tulburarile de scriere.
Prezentate sub forma unor exercitii-joc, problemele propuse au fost atent alese din punct de vedere metodic, fiind accesibile tuturor copiilor, indiferent de ritmul lor de dezvoltare.
La inceputul fiecarei sarcini de lucru, copiii trebuie sa completeze anumite desene, aflate in diferite stadii de finalizare; elementele care lipsesc din imagini sunt chiar grafismele pe care dorim sa le exerseze cei mici. Astfel, mana este invatata sa urmeze traiectoria viitoarei litere. Dupa completare, copiii pot colora liber-creativ desenele finalizate.
Lucrarea poate fi de un real folos si la orele de educatie plastica. Copiii completeaza desenele cu linii si puncte, intregind formele, dar le pot si colora diferit, operand astfel cu principalele elemente de limbaj plastic. Este un mijloc placut si util pentru exersare!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.138 sec