Istorie - auxiliar clasa a IV-a

Istorie - auxiliar clasa a IV-a
-10%
Anul publicării: 2013
Format: Mapa cu fise
Categoria: Clasa a IV -a
Preț: 9,90 lei
11,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în limita stocului

DESCRIERE

Editura Euristica - Conceput in deplina concordanta cu noua programa scolara, in viziune integrata, auxiliarul de istorie poate fi folosit pentru orice manual de istorie pentru clasa a IV-a.
Deoarece lucrarea este organizata pe fise, in primele ore din semestru elevii trebuie sa ordoneze si sa numeroteze paginile in ordinea data de manualul pe care il folosesc in clasa.
Pentru elementele de continut prevazute in programa scolara, auxiliarul propune teme, intrebari, exercitii aplicative atractive, interesante, accesibile varstei elevilor, ingenios alese, care contribuie decisiv la formarea si dezvoltarea competentelor specifice acestei discipline de studiu.
Elevii sunt antrenati in numeroase activitai de invatare, completarea unor enunturi lacunare, identificarea unor repere istorice, descrierea unor evenimente, recunoasterea si interpretarea unor documente prin care se descopera sau se consolideaza informatia, se exerseaza vocabularul specific istoriei, se formeaza deprinderile de orientare pe hartile si in documentele istorice.
Jocurile, rebusurile, imaginile, tablourile istorice, lecturile inspirat alese, in acord cu particularitatile micilor scolari, sporesc interesul si curiozitatea pentru evenimentele studiate.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.122 sec